המותג הקולינארי מאסטר שף משיק לחג הפסח: רוטב סויה מסורתית, כשר לפסח, רוטב איכותי המיוצר לפי מיטב המסורת היפנית.
המוצר מכיל 46% פולי סויה מיפן – ריכוז הפולים הגבוה ביותר בשוק. פולי הסויה המשמשים לייצור הסויה המסורתית, מגיעים היישר מהאי הוקאידו שביפן וגדלים בחוות גידול משפחתיות הממוקמים ברחבי האי. מגדלי הסויה באי, משמרים מסורת ארוכת שנים בעת גידול הפולים, אשר שומר על טעם ואיכות מהטובים בעולם. הסויה עוברת תהליך תסיסה טבעי ולאחר מכן מיושנת בחבית עץ. ריכוז גבוה זה של פולי סויה ותהליך ההתססה המסורתי יוצרים רוטב בעל גוון עמוק ועשיר בהתאם למיטב המסורת היפנית.
כשר לפסח – כשרות: בד”ץ בית יוסף
מחיר מוערך לצרכן: 15.90 ₪
ניתן להשיג בחנויות המובחרות וברשתות השיווק והמזון ברחבי הארץ.