אין דבר מתסכל יותר מלרצות להכין סלט אבוקדו או למרוח גוואקמולה טרי על לחם – ולגלות שהאבוקדו שקנינו עדיין קשה מדי. “חקלאי גרנות”, מגדלת ומשווקת האבוקדו הגדולה בישראל, מצאה לזה פתרון מושלם ומשיקה מארזים חדשים של אבוקדו בשל ומוכן לאכילה!

מארזים נוחים – אבוקדו בשל, כאן ועכשיו

למי שכבר רגיל לחכות כמה ימים עד שהאבוקדו יבשיל, מדובר בבשורה של ממש. המארזים החדשים כוללים 2-3 יחידות אבוקדו מוכנות לצריכה, ומגיעים במגוון זנים בהתאם לעונה – אטינגר, ארד וריד. בנוסף, ישנו מארז נפרד לאבוקדו מסוג האס, שנחשב לזן הפרימיום המוביל בשוק הייצוא העולמי.

למה זה כל כך טוב?

אכילה מיידית – אין צורך לחכות, אפשר ליהנות מיד!
חוסך זמן והתעסקות – אין יותר פספוסים של הבשלה או בזבוז של אבוקדו שלא נוצל בזמן.
איכות גבוהה – האבוקדו של “חקלאי גרנות” מגיע בשיא הטריות ומוכן למאכל בלי הפתעות.
נוחות במטבח – מושלם לטוסטים, סלטים, סושי, או כל מנה אחרת שדורשת אבוקדו בשל.

מגמת העלייה בצריכת אבוקדו

תמיר בושניצקי, מנכ”ל “חקלאי גרנות”, מסביר על ההחלטה להביא את האבוקדו הבשל למדפים:

“אנו רואים עלייה חדה בביקוש לאבוקדו בשל בקרב הצרכן הישראלי, שהפך לחלק מהתזונה היומיומית מסיבות של טעם, בריאות ונוחות ולכך אנו מבקשים לתת מענה בשני מארזי נוחות מיוחדים”.

ואכן, למרות האתגרים שהביאה השנה האחרונה, עונת האבוקדו הייתה מוצלחת עבור החקלאים הישראלים, עם כ-50,000 טון אבוקדו ששווקו השנה, מתוכם 32,000 טון יוצאו לחו”ל.

איפה קונים?

האבוקדו הבשל והמוכן לאכילה של “חקלאי גרנות” יימכר ברשתות השיווק ברחבי הארץ. המחיר עשוי להשתנות בהתאם לסוג האבוקדו ולהחלטת הרשתות. אם גם לכם נמאס לחכות שהאבוקדו יבשיל או לחשוש שהוא יהפוך לרך מדי לפני שהספקתם לאכול אותו – המארזים החדשים של “חקלאי גרנות” הם בדיוק מה שאתם צריכים. אנחנו כבר ניסינו – וזה פשוט עובד!

כשרות: הרב אפרתי.

צילום: דרור ביהם