בשורה חדשה בתחום מוצרי המזון ללא-גלוטן: חברת גילרו, היצרנית המובילה בישראל לגביעי גלידה, ופלים וקישוטי עוגות, משיקה סדרת מוצרים חדשה ללא-גלוטן תחת מותג “עלמה“. הסדרה כוללת 6 מוצרים חדשים: ופלים ללא גלוטן במילוי קרם בטעם שוקולד, ופל ללא גלוטן במילוי קרם בטעם לימון, גלילי ופל במילוי קרם בטעם שוקולד, גליליות ללא קלוטן במילוי קרם בטעם אגוז, גביעי גלידה גלידריה וגביעי גלידה אמריקה. כל המוצרים ללא גלוטן, ללא שמן דקל, ללא רכיבים מהחי, ללא חומרים משמרים ועם סוכר חום. המוצרים ישווקו בחנויות הטבע ורשתות המזון בעיצוב ייחודי בגוון טבע ובכיתוב מיוחד ללא גלוטן.
סדרת המוצרים ללא גלוטן של עלמה מיוצרת בטכנולוגיה ייחודית בלעדית לגילרו, הפועל תחת בקרת האיכות מהגבוהות בעולם ובעל אישור GMP לייצור מוצרים ללא גלוטן. המוצרים באיכות מעולה, טעימים, עשויים מחומרי גלם מעולים. לדברי אבי גלברד, מנכ”ל חברת גילרו, החברה נענתה לביקושים רבים מצד הצרכנים שביקשו להשיג את מוצרי עלמה גם בגרסת הללא-גלוטן. “אנו שמחים להביא לקהל הלקוחות מוצרים משובחים ללא-גלוטן, טעימים להפליא וללא פשרות”.
כשר פרווה בהשגחת בד”צ העדה החרדית ירושלים.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 6.90 ₪ לאריזת ופלים שוקולד/לימון (150 גרם). כ- 6.90 ₪ לאריזת גלילי ופל שוקולד/אגוז (100 גרם). כ-7 – 12 ₪ לאריזות גביעי גלידריה ואמריקה (12 – 24 יחידות).
להשיג ברשתות המזון ברחבי הארץ.
צילום: אפרת אשל.