חדש בחנויות הטבע. joy soy, נתחי סויה במרקם עסיסי ומיוחד. הם עשויים בטכנולוגיה מיוחדת שטוחנת את הסויה ואז בונה אותם בשכבות מה שגורם להם להיות במרקם בשרי וסופגי טעמים במיוחד, יתרון שמאפשר להם להיות בסיס למגוון מאכלים.
מי שמיבא את המוצר הוא דני קרן, איש הייטק ויזם, שנתקל במוצר במסעדה בפולין במסגרת נסיעת עבודה והבין את ייחודיות המוצר מכך שהיה מרכיב בחלק גדול מהמנות במסעדה. הוא התחיל בפרויקט של מימון המונים דרך הד סטארט ולאחר שהצליח לגייס את הסכום המינימלי התחיל למתג את המוצר ולייבא אותו לארץ.
הם מכילים 100 אחוז סויה ללא תוספים, דלי שומן בעלי ערך גליקמי נמוך ועם חלבון רב, מה שגורם להם להיות משביעים במיוח וללא הורמוני גדילה, האנטיביוטיקה וכל מה שיש בעופות ובשר המתועש. הם מצוינים כשניצלים, נגאטסים, נתחים ברוטב חמוץ מתוק, מוקפצים, שווארמה, סטייק, בתבשילים, בישול ארוך וכד׳
כבר משתמשים בהם כחלק השווארמה הטבעונית ה 1 על עמוד במסעדת סולטנה שבת״א, בחלק מסניפי שניצליין, בריינבו, פלאפל ג׳ינה, במגוון קייטרינגים, מסעדות ומלונות ברחבי הארץ כשהם מקבלים תגובות נלהבות.
ניתן להשיג בחנויות הטבע ברחבי הארץ.
צילום: יח”צ.